Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Răzvan Rotaru Asociația Vladimir Angelman

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare!

Scopul meu și al copiilor de la Mike's School of Dance de ceva ani este să îl ajutăm pe Vladi să treacă prin toate ședințele de terapie necesare pentru a putea participa la un spectacol de al nostru, așa că dacă vreodată ți-am oferit vreun zâmbet sau un dans de-al meu/nostru te-a încântat, te invit să donez oricât crezi și dorești.

 

Cu iubire,

Răzvan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația a fost înființată in anul 2016 si are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea unui plan de recuperare pentru Vladimir, născut cu Sindrom Angelman.

Scopul proiectului il reprezintă strângerea sumei necesare pentru a acoperi costurile celor 9 sesiuni de terapie Therasuit programate pentru 2021 in cadrul Fundației Mihai Nesu.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Răzvan Rotaru : Asociația Vladimir Angelman
Cel mai frumos cadou de ziua mea